Hjälp Läkare Utan Gränser – beställ kalendern

Hjälp Läkare Utan Gränser – beställ kalendern

Posted by Ulrika in Okategoriserade 25 okt 2015

För en vecka sedan la jag ut mitt lilla fotoprojekt här, och beställningar kom genast in. Några hörde av sig och sa att de bara måste få lön först! Javisst, så klantigt av mig att lägga ut en blänkare en vecka före lön…!

Till er som redan beställt -den kommer från tryckeriet den 3 november. Därefter skickar jag dem så fort jag nånsin kan vidare till er! Förstemodell Samuel åker runt i stallen i vårt närområde och levererar personligen 🙂

Tänkte visa bilderna några i taget. Idag får ni första kvartalet:

Januari -Samuel
En serie bilder jag tog av vår ena hovslagare Samuel i vår stalldörr tillsammans med vår EM-ponny Bonnie Bee. ”Utan tröja” tycks vara någon sorts favoritklädsel bara det är varmt nog. Det är liksom han. Hans mörka färger och tatueringar gör sig fint mot en vit häst. Jag hade ett ganska kasst objektiv här. Ursäkta kvalitén på den här bilden, var tvungen att göra en skärmdump på just denna, men den är bättre i kalendern!
20151025_084849-1_resized

Februari- Jeremias
Den här killen är veterinär och en av Ponnymammans favoritmänniskor i hela världen. En gång i tiden när han var tonåring var han medryttare hos mig. Han var en riktig klippa i flera år. Sen flyttade han till Köpenhamn och nu bor han i Umeå. Världens bästa människa med ett hjärta av guld. Här med sin egen häst, det hoppstammade halvblodsstoet Bacchara.
IMG_4453

Mars – bloggaren Silverbjälke
En filur med många rävar bakom sina hästöron. Han lyfter frågor som är farliga att upp i hästvärlden, han kastar brandfacklor och granater. Han har ett stort hjärta för ungdomar. Jag kommer inte ens under pistolhot att röja hans identitet. Ni hittar honom på facebook som Joseph N Silverbjälke.
IMG_1285

Kalendern är STOR och det finns gott om plats att skriva på varje datum, 5 x 5 centimeter.
Smakprov från Hästkillar 2016

Lägger ut fler bilder lite längre fram 🙂

Hjälp mig och de här killarna att hjälpa Läkare Utan Gränser!

Beställ den här: https://ponnymamman.se/webbshop/

Kommentarer från Facebook