Bedragerskan och mysteriet med de två grupperna.

Bedragerskan och mysteriet med de två grupperna.

Posted by Ulrika in Okategoriserade 04 maj 2018

Två dagar efter mitt blogginlägg i måndags stängde “Nathalie Franzén”, som av allt att döma är den flera gånger dömda bedragerskan Stephanie Blomkvist, ner sin sida “Bedragare och varningar i hästvärlden”.

Många krävde att Nathalie skulle styrka sin identitet, vilket hade varit en lätt sak. Efter ett bedrövligt dåligt försök med att visa upp några fönsterkuvert, ett försök som som knappt någon köpte, gav hon upp och stängde ner sidan.

Att stänga ner en grupp med över fem tusen medlemmar är inte gjort i ett enda knapptryck. Medlemmar måste raderas en och en. Hon har också raderat alla inlägg. Det måste ha tagit evigheter.

Profilen Nathalie Franzén togs också bort. Är det någon som tror att allt hade utplånats om hon var en verklig och hederlig person?

Som den drama queen hon är skickade Stephanie Jessica meddelande till mig på messenger. På grund av mig hade hon fått ta emot mordhot och andra hot och allt var mitt fel!!!

Såklart. Den här sortens människor tar aldrig ansvar för något, utan allt är andras fel, alltid. Samma med ”Pelle” för ett år sedan.

Den gruppen är borta, men det är inte slut för det. Blomkvist sitter som Stephanie Jessica fortfarande som admin i en massa köp- och säljgrupper, och även i gruppen “Bedragare i hästvärlden” som startades för fem år sedan och finns kvar.

Där är hon beskyddad och försvarad av Elisabeth Ivarsson, som tycks vara någon sorts över-admin.

Iallfall. Det finns alltså sedan länge en grupp som heter Bedragare i hästvärlden. Stephanie har varit med i den i flera år.

Nathalie Franzéns grupp “Bedragare och varningar i hästvärlden” som nu är borta, bildades i december 2017.

Varför bildade Stephanie Blomkvist en ny grupp?

Kanske passar det inte en person som Stephanie att bli styrd, eftersom hon är van att lura och bedra.

Som Nathalie Franzén skapade hon sig en egen lekstuga, där hon kunde göra mer som hon ville.

Och för att ingen, inte heller Elisabeth, skulle misstänka att det var hon, Stehanie Jessica Blomkvist, som låg bakom gruppen, pratade hon ymnigt med skit om sig själv i trådarna.

Hon tyckte det var kul, och hade nytta av att grupperna låg i luven på varandra. Det är vad jag tror.

Antagligen har Stephanie grundlurat Elisabeth. När jag pressar henne på detta i messenger försvinner hon ur konversationen:

En person som i många år lurats och bedragit finner antagligen någon pervers glädje i att föra alla bakom ljuset hela tiden.

Det ger uppenbarligen en maktkick åt somliga att vara admin i en facebookgrupp, och en extra krydda att lura alla medlemmar också.

Den nybildade gruppen användes såsmåningom till att få pengar, ett intiativ som dock tycks ha kommit från välvilliga privatpersoner i gruppen.

Och hon tog gärna emot, och hittade på att det skulle gå till en förening. Minst 40 personer tycks ha betalat in, enligt skärmdumpar som jag har.

Men någon förening bildades aldrig och nu är gruppen borta.

Eftersom Stephanie är notorisk kommer hon antagligen aldrig att sluta. Hon kommer inte kunna hålla på från fängelset, men efter de månaderna kommer hon att hitta nya sätt.

För jag tror att hon är beroende av det här. Det ter sig som ett spelberoende, eller vilket missbruk som helst.

I veckan kom även en annan ”varningsgrupp” på att de skulle be om ekonomiskt stöd, då till ett bankkonto.

Hoppsan, vilket sammanträffande!

Är detta också Stephanie? Hm, svårt att säga, men det verkar inte så om man tittar på språket. Det skiljer sig ganska markant från hur hon brukar skriva.

Men det är ju ganska intressant att ”Varningsgruppen” börjar be om pengar just nu. Bankkontonumret som uppges går till Örebrotrakten enligt clearingnumret.

Om ni vill ha lite underhållning kan ni själva gå in på Varningsgruppen och läsa inlägget med kommentarer. Det är en öppen grupp.

I mitt förra inlägg la jag fram fakta. Här lägger jag mera fram vad jag tror. Om de två grupperna, om Stephanies motiv och så vidare.

Det är en viktig skillnad.

När man går upp i något sådant här kan det vara svårt att få skallen att sluta snurra.

Efter detta inlägg släpper jag nog saken ett tag, men jag kommer inte släppa Stephanie Blomkvist.

För berättelsen om henne är knappast slut här.

Hon kommer att dyka upp igen, var så säkra.

Kommentarer från Facebook