Stora Enso stallpellets
Stora Enso stallpellets

Kär i en hästtjej? Råd till den blivande hästänklingen.

Kär i en hästtjej? Råd till den blivande hästänklingen.

Av Ulrika best of., Klassiker 18 mar 2018

Så du har blivit lite kär i en hästtjej?

Mitt första råd är: vänd dig om och spring!!

Om det redan är för sent, följ dessa råd.

1. Inse att du kommer i sista hand. I början kommer hästen på första plats och du på andra, med tiden tar hästen även andra- och tredjeplatsen. Du är dömd att ständigt halka neråt på denna lista.

2. Försök inte styra hästtjejen. Det är dömt att misslyckas. Gör istället som kvinnor alltid gjort med män; lirka, använd tajming och försök få henne att tro att hon bestämmer.

3. Om du vill att hon ska komma hem snabbare och vara mindre trött när hon väl är hemma, hjälp henne med det som är tungt. Men skäm inte bort henne för mycket, för då kommer hon ta dig för given.
Få ett sexigt utbrott då och då! Släng skottkärran åt sidan, dräm igen bildörren om dig och och dra. Påminn henne ibland om att det inte är självklart att du mockar.

4. Vänta dig inte så mycket familjeliv. Minsta klubbtävling kommer gå före din mammas födelsedag, och du måste ha förståelse för att hon inte orkar laga så mycket mat.

5. Ni kommer ha olika uppfattning om pengar. För henne är det bara livets nödtorft med en ny sadel för 25 000. Det kan bli svårt att få över till gemensamma saker. Å andra sidan kommer hon inte klaga om du själv har någon dyr hobby, som jakt eller veteranbilar.

6. Istället för att bara stå ut, försök att själv få ut något av det. Börja rida! Gör du det är hon din för alltid! Vilken tönt som helst blir supersexig om han börjar rida!

Och hennes kompisar kommer börja tråna efter dig också, så mister du en har du snabbt nya brudar!

7. Lev med att du inte kommer få så mycket omsorg. Om pållen blir sjuk vakar hon i stallet dygnet runt, blir du sjuk suckar hon irriterat och kastar åt dig en Alvedon. Och sticker till stallet.

8. Omvärdera din syn på tid. “Klockan tre” är för hästkvinnan endast ett riktvärde och kan betyda allt från halv fyra till tjugo noll-noll.

9. Följaktligen, om du tänkt överraska med mysmiddag och tända ljus
, tänd då inte ljusen och sätt INTE fram maten bara för att hon sa att hon skulle var hemma klockan sju. Laga mat som kan vara i ugnen länge.

10. Vänj dig vid att det sällan är fint hemma
och att allt är lite skitigt, även hon. Du kan vilja skaffa en separat tvättmaskin.

Det är inte lätt att vara tillsammans med en hästtjej.
Men det finns några fördelar:

* De klagar inte så mycket. Om du älskar att spela spel i timmar eller golfa hela dagarna kommer din hästkvinna inte gnälla. Hon skiter i det, bara hon får vara i stallet.

* Samma om du jagar eller reser mycket i jobbet, de bryr sig inte så mycket.

* De är inte hjälplösa. De kan själva skruva upp en hylla och rensa avlopp, och börjar det brinna kommer hästtjejen ha släckt branden innan du ens hunnit ringa 112.

Din hästtjej kommer inte rida dig lika ofta som hon rider sin häst. Men om du själv vill ha mycket egentid, och föredrar en självständig kvinna som inte hänger som en kvarnsten om halsen -då kan en hästtjej vara toppen för just dig!

Följ mig gärna på Instagram: Ponnymammans

Kommentarer